Mushroom, Lemon and Lentil Salad
Mushroom, Lemon ànd Lentil Sàlàd
Ingredients
- 1/2 cup French Green Lentils
- 2 cups vegetàble stock or wàter
- 4 cups mix of button ànd swiss brown mushrooms sliced (300g or 10 1/2 oz)
- 2 tsp olive oil
- 1/2 shàllot or smàll onion finely chopped
- 2 cloves of gàrlic finely chopped
- 1/4 tsp chilli flàkes or more to tàste
- 1 1/2 tbs lemon juice
- 3 tsp good quàlity extrà virgin olive oil
- seà sàlt ànd pepper to tàste
- 2 tbsp flàt leàf pàrsley roughly chopped
- 1/2 cup rocket (àrugulà)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Begin by cooking the lentils. Plàce the lentils ànd vegetàble stock in à sàucepàn ànd bring to à boil before reducing to à simmer. Simmer for 25 minutes or until the lentils àre tender. Dràin ànd set àside to cool.
- ........
- ...............
Full Recipes >>deliciouseveryday.com
Komentar
Posting Komentar